Jaaaa! Het zonnige seizoen is begonnen!

De zon, onmisbaar in het leven, ze verwarmt ons, geeft ons energie, boost ons humeur en geeft ons een fantastisch kleurtje. Maar bruinen zonder de juiste voorzorgsmaatregelen kan gevaarlijk zijn voor de huid.

Het kan zonnebrand, allergieën, huiduitslag en zelfs vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Door lief te zijn voor je huid kun je een “intelligente”, intense, stralende, langer durende en schadevrije bruine kleur krijgen.

Jouw huid is een spons.

Er bestaan veel anti-zonnebrandcrèmes met ingrediënten er in die je niet in je lichaam wilt hebben maar die wel door de huid worden opgenomen of direct een huiduitslag veroorzaken.
Verwen je huid extra bij zonnestraling met zonproducten die niet alleen veilig zijn maar ook effectief en fijn in gebruik!

Zon anti zonnebrand
Lakshmi ayurvedische zonnecreme

Lakshmi Sunveda

De Sunveda-lijn van LakShmi biedt het juiste product voor effectieve voor-, tijdens- en na-verzorging, in overeenstemming met uw huidtype. Voor huid én haar.

De Sunveda-lijn is de oplossing voor wie droomt van een gouden kleurtje, maar zich ervan bewust is dat het belangrijk is de huid te beschermen en gezond te houden door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen terwijl u van de zon geniet.

De Sunveda is mijn persoonlijke favoriet vanwege het Ayurvedische aspect, het brede assortiment en de heerlijke geuren. Het ziet er ook nog eens prachtig uit.

 

Kijk wat ze allemaal hebben op via de knop naar de website beneden en plaats je bestelling met code praktijkkregting!

 

 

Hieronder zie je slechts een selectie:

Summer milk

Summer milk voor na het zonnen.

 

 

F50

Sun Protection F50

Beauch water

Beach Water

cocos scrub

Cocos scrub

Aloe gel

Aloë Vera Gel

Malima Every Day Sunscreen

Met haar viervoudige werking biedt de Everyday Sun Shield optimale bescherming tegen UV A & B stralen. Het anti-polution shield helpt tegen dagelijkse invloeden van luchtverontreiniging. En krachtige antioxidanten, zoals Frambozen olie en Vitamine E, helpen de huid te beschermen tegen negatieve invloeden van vrije radicalen. De prestigieuze samenstelling trekt snel in en bevat alle ingrediënten om ongewenste pigmentplekjes en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Malima producten bestel je via een appje of een email.

every dag sunshield

Sun Shield Mist F50

De Sun Shield Mist biedt een hoge UVA en UVB bescherming. Toegevoegde Vitamine E heeft een sterke antioxidant werking en helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ultralichte samenstelling verzorgt de huid, trekt snel in en laat geen witte waas achter.

Sun shield F50