Mijn werkwijze
 

Welkom op de website van Praktijk Kregting in Nijmegen. Onze website biedt u de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de diverse behandelmogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van natuurgeneeswijzen en schoonheid. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend intake gesprek.

Betaling

Na afloop van iedere behandeling krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar (indien dit vergoed wordt door uw zorgverzekering). Het bedrag dient contant of per pin betaald te worden.

Intakegesprek

Voorafgaand aan een eerste behandeling wordt er altijd een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw klacht(en), (hulp)vragen en verwachtingen besproken. Tevens wordt u voorzien van alle benodigde informatie en is er tijd om vragen te stellen. Als alle gegevens verzameld zijn dan zal de therapeut een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, met de daarbij behorende prijsopgave.

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Bij verhindering van uw afspraak dient u op werkdagen 24 uur van tevoren te annuleren. Heeft u voor maandag een afspraak staan, dan dient u dit voor vrijdag 12:00 te annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om een gedeelte van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken via onderstaande knop, maar u mag ook bellen om een afspraak te maken (06-52333147).