Vergoedingen
 

Vergoedingen

Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling.

Vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering

Veel behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering vaak een groot gedeelte van bepaalde behandelingen. Omdat polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan verandering onderhevig zijn, kunt u het beste zelf contact opnemen met  uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kunt u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Betaling

Voor onze behandelingen krijgt u na iedere behandeling een factuur mee die u kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar. Het bedrag dient contant of per pin betaald te worden.

Zorgverzekeraars in Nederland

Hieronder vindt u een lijst met links naar de belangrijkste zorgverzekeraars die actief zijn in Nederland. Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u meer informatie vinden over de mogelijke vergoedingen op het gebied van natuurgeneeskunde.